Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

 Έκθεση Τέχνης  στην Δημοτική Πινακοθήκη Γεροσκήπου,  ΑΠΟΘΗΚΗ

«Αίσθηση της Κύπρου»

 Έκθεση Τέχνης  στην Δημοτική Πινακοθήκη Γεροσκήπου,  ΑΠΟΘΗΚΗ

Ο Δήμος Γεροσκήπου παρουσιάζει την έκθεση τέχνης  «Αίσθηση της Κύπρου» από ντόπιους καλλιτέχνες στην Δημοτική Πινακοθήκη της Γεροσκήπου, «ΑΠΟΘΗΚΗ», Οδός Κέρκυρας 5, στις 5 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 20:00.

Έξι  καλλιτέχνες, έξι διαφορετικές εκφράσεις, σμίγουν  τις δημιουργίες τους, βασισμένες στις προσωπικές τους εμπειρίες και σύνδεση με την φύση του νησιού μας. Η Ίνα Κρητιώτη και η Φωτούλλα Κυπριανού αποθανατίζουν με τον φακό τους μαγικά τοπία και στιγμές από το νησί, ενώ οι Christine Steinberg –Mund, Κιάρα Τσόκκου Τιμμ και Alison Leggat μας ταξιδεύον με τις δίκες τους πινελιές καθώς η Ουρανία Παναγή Βαρνάβα εκφράζει την ομορφιά της Κυπριακής φύσης με τον πηλό της.

Εμπνευσμένες  από το φως της Μεσόγειου, τα χρώματα και τα αρώματα της Κυπριακής φύσης και τα τοπία της, η κάθε καλλιτέχνης δημιουργεί με τον δικό της τρόπο και μοναδική έκφραση  ξεχωριστά έργα τέχνης.

Από τον καμβά στο πηλό, από τις μπογιές στην φωτογραφία, το κάθε έργο κρύβει τον δικό του θησαυρό και ιστορία παρμένο και εμπνευσμένο ξεχωριστά από τις ομορφιές του νησιού και τις εμπειρίες του καλλιτέχνη.  Η κάθε καλλιτέχνης προσφέρει την δίκη της ‘προσωπική πινελιά’ με διαφορετική έκφραση, τεχνική και υλικό για να συμβάλει και να παρουσίαση στο τελειωτικό, ποικίλο αποτέλεσμα της εικαστικής αυτής έκθεσης.  

Εγκαίνια στις 5 Οκτωβρίου 2019 στις 8μμ. από τον Βουλευτή Πάφου κ. Ηλία Μυριάνθους.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου 2019.

Δευτέρα – Παρασκευή: 3μμ-7μμ

Σάββατο-Κυριακή:  10 πμ- 1 μμ / 3μμ-7μμ

Back to top