Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

«ΙΕΡΟΚΗΠΕΙΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ»

 

Εναρκτήρια Διάλεξη 16ου Κύκλου

 

Tο «Ιεροκήπειον Ελεύθερο Πανεπιστήμιο στην Πάφο», που διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Γεροσκήπου, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Ράδιο Πάφος, ανοίγει τις πύλες του για τον 16ο κύκλο διαλέξεων. Ένας δυναμικός και ενδιαφέρων κύκλος διαλέξεων προσκαλεί τους κατοίκους όλων των ηλικιών της Πάφου σε ένα γόνιμο διάλογο για τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας σήμερα.

 

Η εναρκτήρια διάλεξη θα δοθεί την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 7.00μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολυδύναμου Κέντρου Γεροσκήπου, από τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κύπρου, κ. Κωνσταντίνο Πίτρη, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα, «Εμφυτεύματα ηλεκτρονικών συστημάτων και κυττάρων για “Ιατρική Ακριβείας” κατά του καρκίνου του εγκεφάλου».

 

Οι διαλέξεις του «Ιεροκήπειου Ελεύθερου Πανεπιστημίου» είναι ανοικτές για το κοινό και μεταδίδονται ζωντανά από το Ράδιο Πάφος Παγκύπρια 93.7 και ηχογραφημένες από το Ραδιοσταθμό του Πανεπιστημίου Κύπρου UCYvoice 95.2. Με το τέλος των εισηγήσεων, το κοινό, αλλά και το ακροατήριο του Ράδιο Πάφος Παγκύπρια, μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στη συζήτηση που ακολουθεί.

 

Χορηγοί επικοινωνίας: Εφημερίδα «Πολίτης», UCY Voice 95,2

 

Πληροφορίες: 22894305/ 26960857

Back to top