Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ΠΑΡΑΤΑΣΗ  ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ  ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  

 

  • Ο Δήμος Γεροσκήπου πληροφορεί το κοινό ότι έχουν αποσταλεί τα τιμολόγια επιβολής του Τέλους Σκυβάλων, της Άδειας Επαγγελματικού Υποστατικού, του Επαγγελματικού Φόρου, του Τέλους Ακίνητης Ιδιοκτησίας καθώς επίσης και του Φόρου Κοιμητηρίου (Τελευταία (4η) ετήσια δόση) για το έτος 2020.
  • Τα τιμολόγια που αφορούν χρέωση της ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ δεν αποτελούν πιστοποιητικό έκδοσης της «Άδειας Επαγγελματικής Στέγης» και οι διαχειριστές των υποστατικών καλούνται όπως προβούν σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για εξασφάλιση της.
  • Η Άδεια Επαγγελματικής Στέγης εκδίδεται μόνο στα γραφεία του Δήμου με την προσκόμιση όλων των απαραίτητων πιστοποιητικών και με εξόφληση του επιβληθέντος τέλους.
  • Παράληψη έκδοσης της Άδειας Επαγγελματικής Στέγης συνιστά ποινικό αδίκημα και ο ιδιοκτήτης – διαχειριστής του επαγγελματικού υποστατικού θα διώκεται ποινικώς.

 

  • Όσοι δεν έλαβαν τιμολόγια για τις πιο πάνω φορολογίες και τέλη, προτρέπονται όπως αποταθούν στα γραφεία του Δήμου για διευθέτηση των υποχρεώσεών τους.

 

  • Εισπράξεις των πιο πάνω φορολογιών θα γίνονται μέχρι την Δευτέρα 30/11/2020 στα ταμεία του Δήμου και στις Τράπεζες, στους λογαριασμούς που αναφέρονται στο πίσω μέρος των τιμολογίων ή μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Γεροσκήπου και της JCC Smart Payments (jccsmart.com). Σε τιμολόγια με  τελευταία ημερομηνία πληρωμής πριν την 30ην Νοεμβρίου 2020 δίδεται παράταση στην ημερομηνία πληρωμής μέχρι την 30/11/2020.

 

  • Δίδεται η δυνατότητα εξόφλησης των τιμολογίων και με δόσεις με ελάχιστο ποσό πληρωμής €50 κάθε φορά και με τελευταία ημερομηνία εξόφλησης την 30/12/2020. Οι πληρωμές με δόσεις γίνονται μόνο στα ταμεία του Δήμου.

 

  • Ενστάσεις για τις επιβληθείσες φορολογίες και τέλη θα υποβάλλονται γραπτώς στο Οικονομικό Τμήμα του Δήμου και πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Μη πλήρως δικαιολογημένες ενστάσεις δεν θα γίνονται δεκτές.   Τελευταία ημερομηνία υποβολής ενστάσεων η Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020.

 

  • Κατά τον μήνα Δεκέμβριο 2020 οι εισπράξεις των πιο πάνω φορολογιών θα γίνονται στα ταμεία του Δήμου ή μέσω της της ιστοσελίδας του Δήμου Γεροσκήπου και της JCC Smart Payments (jccsmart.com) χωρίς καμία επιβάρυνση:

Ώρες ταμείου:  Δευτέρα ως Παρασκευή : 8.00π.μ. – 1.30μ.μ.

 

  • Το ταμείο του Δήμου θα παραμείνει κλειστό την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020 για σκοπούς ελέγχου και επιβολής προσεπιβαρύνσεων.   Τα οφειλόμενα ποσά θα εξοφλούνται με την προσεπιβάρυνση ύψους 10% από την Δευτέρα 04/01/2021.
Back to top