Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Πλήρωση της κενής θέσης Βοηθού Βιβλιοθηκονόμου 

ΔΗΜΟΣ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ 

Πλήρωση της κενής θέσης Βοηθού Βιβλιοθηκονόμου 

 

  1. Ο Δήμος Γεροσκήπου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση της κενής μόνιμης θέσης Βοηθού Βιβλιοθηκονόμου. 

 

  1. Για την πλήρωση της θέσης θα διεξαχθεί γραπτή και προφορική εξέταση. 

 

  1. Η εγκεκριμένη μισθοδοτική κλίμακα της θέσης είναι η Α2-Α5-Α7(ΙΙ). Στη μισθοδοσία προστίθενται οι οποιεσδήποτε γενικές αυξήσεις που εγκρίνονται με νομοθεσία. Επιπλέον, καταβάλλεται τιμαριθμικό επίδομα σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την Κυβέρνηση από καιρό σε καιρό. 

 

  1. Σύμφωνα με τους όρους έγκρισης του Προϋπολογισμού του Δήμου Γεροσκήπου από τους Υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών, οι κλίμακες εισδοχής για τους νεοεισερχόμενους θα μειώνονται κατά 10% του αρχικού ακαθάριστου μισθού της θέσης. Με τη συμπλήρωση 24 μηνών υπηρεσίας οι εργοδοτούμενοι θα τοποθετούνται στην αρχική βαθμίδα της μισθοδοτικής κλίμακας της θέσης όπως αυτή ορίζεται στο οικείο Σχέδιο Υπηρεσίας.

 

  1. Τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα για τη θέση, καθορίζονται στο Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης, το οποίο δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας με αρ. 4365 και ημερ. 10.06.2022 (Παράρτημα Όγδοο – Σχέδια Υπηρεσίας ).

 

  1. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν το έντυπο αίτησης,  το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης, το Πλαίσιο Πλήρωσης της θέσης, και την Προκήρυξη της θέσης από το Κεντρικό Αρχείο του Δήμου Γεροσκήπου (Δημοτικό Μέγαρο, Πλατεία Γεροσκήπου) ή από την ιστοσελίδα του Δήμου www.geroskipou.org.cy.

 

  1. Οι αιτήσεις πρέπει να παραδοθούν στο Κεντρικό Αρχείο του Δήμου ή να αποσταλούν μέσω Ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Δήμος Γεροσκήπου, Τ.Θ. 63015-8210 Γεροσκήπου, σε κλειστούς φακέλους στους οποίους να αναγράφεται η φράση «Αίτηση για πλήρωση της κενής θέσης Βοηθού Βιβλιοθηκονόμου», όχι αργότερα από την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 και ώρα 14:00.

 

  1. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο Κεντρικό Αρχείο του Δήμου, τηλ. 26960818 και 26962324.

 

Έγγραφα:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ (003).docx

ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΒΟΗΘΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΟΥ (004).docx

ΑΙΤΗΣΗ ΒΟΗΘΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΟΥ.doc

Back to top