Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ιεροκήπειον Ελεύθερο Πανεπιστήμιο στην Πάφο : Εναρκτήρια Διάλεξη 25/10/2024

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024

“Δημοκρατική θεωρία, δικαιώματα και κυπριακό πρόβλημα”

Εισηγητής: Χρίστος Σ. Κυριάκου, Επίκουρος Καθηγητής Φιλοσοφίας, Τμήμα Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας, Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ο Δήμος Ανατολικής Πάφου, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Ράδιο Πάφος διοργανώνουν για 21η χρονιά τη σειρά διαλέξεων με την ονομασία ”Ιεροκήπειον Ελεύθερο Πανεπιστήμιο στην Πάφο”. Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει την ευκαιρία στο κοινό του Δήμου Ανατολικής Πάφου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της επαρχίας Πάφου, να ενημερωθεί μέσα από εκλαϊκευμένες διαλέξεις για επιστημονικά θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.

Οι διαλέξεις είναι ανοικτές για το κοινό και προσφέρονται από μέλη του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Κύπρου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολυδύναμου Κέντρου Γεροσκήπου. Εμπλουτίζονται επίσης και με τη συμμετοχή μελών διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού άλλων πανεπιστημίων, καθώς επίσης και ειδικών από επιστημονικά ινστιτούτα και οργανισμούς.

Όλες οι διαλέξεις αρχίζουν στις 7μ.μ και μεταδίδονται απευθείας από τον ραδιοφωνικό σταθμό ”Ράδιο Πάφος Παγκύπρια” στις συχνότητες 93.7fm (Πάφος), 98.8fm (Λευκωσία, Λάρνακα, Αμμόχωστο, Πόλη Χρυσοχούς), 95.5fm (Λεμεσός) και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα www.radiopafos.com.

Με την ολοκλήρωση των διαλέξεων, κατά την τελετή λήξης θα απονεμηθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης

στο κοινό που θα συμμετάσχει στο θεσμό.

Back to top