Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ/ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

 

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 92Α ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΥ

Πληροφορούνται οι ιδιοκτήτες των ακινήτων επί των οδών:  χώρος στάθμευσης Πάρκου Ζόππου, Αγ. Σεργίου, Ξάνθης, Κερύνειας, Σωτήρη Παπαλαζάρου, περιοχή Κολώνης, Αδώνιδος, Βασίλη Μιχαηλίδη, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, Κοροίβου, βιοτεχνική περιοχή, Αγ. Ειρήνης, Κυκλαμίνου, Αγ. Ανδρέου, Πετρή Στεφανή, Ισαάκ & Σολωμού, Αγ. Πέντε, Ρηγαίνης, Ανδρέα Τσιέλεπου, Ελπίδος, Ανδρέα Στυλιανού, Αρχ. Μακαρίου(περιοχή Κόσμο Πλαστ), Στασίνου, Διαγόρου, Γρίβα Διγενή, Λοίζου Νικολάου εντός των οποίων βρίσκονται εγκαταλελειμμένα οχήματα/αντικείμενα ότι σύμφωνα με το άρθρο 92Α του Περί Δήμων Νόμου, τα οχήματα αυτά τα οποία παρέμειναν στους πιο πάνω ιδιωτικούς χώρους για περισσότερο από τρεις εβδομάδες, έχουν χαρακτηριστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο ως εγκαταλελειμμένα και έχουν περιέλθει στην κατοχή του Δήμου.

Σε περίπτωση που τα οχήματα αυτά δεν μετακινηθούν από τους πιο πάνω χώρους, μέσα σε τέσσερις εβδομάδες από την ημερομηνία της παρούσας ειδοποίησης, τότε το Δημοτικό Συμβούλιο έχει την εξουσία να τα διαθέση σύμφωνα με τις πρόνοιες της κείμενης νομοθεσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες/ διευκρινήσεις τα ενδιαφέροντα πρόσωπα θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Τροχονομία του Δήμου Γεροσκήπου στο τηλέφωνο 26962324.

 

Back to top