Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Σημαντική ανακοίνωση για τους δημότες της Γεροσκήπου

Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της αυξανόμενης εξάπλωσης του κορωνοϊού και της διασφάλισης της δημόσιας υγείας, ενημερώνουμε τους δημότες Γεροσκήπου τα ακόλουθα:

  1. Δεν επιτρέπονται οι εξωτερικές επισκέψεις στο Δημαρχείο Γεροσκήπου μέχρι τις 30/4/20. Για επείγοντα περιστατικά, το κοινό παρακαλείται να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 26 962 324 και 7777 86 60.
  2. Το Οικονομικό Τμήμα του Δήμου και κατ’ επέκταση τα ταμεία του θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 30/4/20. Πληρωμές μπορούν να γίνονται διαδικτυακά, μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου και την ιστοσελίδα www.jccsmart.com. Σε σχέση με την πληρωμή τελών και φορολογιών, η τελευταία ημερομηνία πληρωμής παρατείνεται μέχρι τις 30/4/20. Στο διάστημα αυτό, ο Δήμος δε θα προβαίνει σε αποκοπή της παροχής νερού για μη πληρωμή λογαριασμών.
  3. Η λειτουργία του Πολυδύναμου Κέντρου Εξυπηρέτησης Παιδιών, του Κέντρου Ενηλίκων, του Συμβουλευτικού Κέντρου «Ίρις», της Δημοτικής Ομάδας Πρόληψης (Δ.Ο.Π.), της «Πετριδείου» Δημοτικής Βιβλιοθήκης, του Δημοτικού Σταδίου Μιχάλης Χρ. Κυπριανού, του Ολυμπιακού Κολυμβητήριου Τάσος Παπαδόπουλος και του Ανοιχτού Χώρου Αθλοπαιδιών «Χ. Ζόππος» αναστέλλεται μέχρι τις 30/4/20.
  4. Η πραγματοποίηση πολιτικών γάμων αναστέλλεται μέχρι τις 30/4/20.
  5. Όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου Γεροσκήπου αναβάλλονται μέχρι τις 30/4/20.
  6. Συνιστούμε την αποφυγή χρήσης των δημοτικών παιδότοπων.
  7. Όλες οι ουσιώδεις υπηρεσίες του Δήμου Γεροσκήπου συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά.

Τα πιο πάνω μέτρα βρίσκονται σε εναρμόνιση με τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου και τις σχετικές οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων και στόχος τους είναι η προστασία τόσο των δημοτών όσο και των εργαζομένων του Δήμου. Τα μέτρα δύναται να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις εξελίξεις ή/και τις οδηγίες που θα δοθούν από το κράτος.

Ο Δήμος Γεροσκήπου ζητεί την κατανόηση των δημοτών για τα μέτρα που αναγκάζεται να πάρει λόγω της έκτακτης ανάγκης που βρίσκεται ο τόπος μας.

Συνιστούμε στους συνδημότες μας να επιδείξουν ψυχραιμία και να λαμβάνουν τα μέτρα πρόληψης που έχουν ανακοινωθεί για την προστασία των ιδίων και των οικογενειών τους.

Back to top