Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

News

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για πλανοδιοπωλήσεις

Ο Δήμος Γεροσκήπου ενημερώνει όσες/όσους ενδιαφέρονται να αιτηθούν για άδεια πλανοδιοπώλησης όπως συμπληρώσουν την αίτησή τους μέχρι την 28η Φεβρουαρίου 2022.

 

Άδειες θα δοθούν για τις πιο κάτω κατηγορίες  αγαθών:

 • Παγωτό – 3 άδειες
 • Σάντουιτς, καφέ, μη αλκοολούχα ποτά – 4 άδειες
 • Σιταροπούλα- 3 άδειες
 • Εποχιακά φρούτα π.χ. καρπούζια – 3 άδειες
 • Λουκουμάδες – 2 άδειες
 • Κλέφτικο – 1 άδεια

 

Για να γίνει αποδεκτή η αίτηση για πλανοδιοπώληση πρέπει να είναι δεόντως συμπληρωμένη και να υποβάλλεται μαζί με όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα τα οποία είναι:

 1. Αντίγραφο πιστοποιητικού υγείας (για τα φυσικά πρόσωπα που θα πλανοδιοπωλούν τρόφιμα/ποτά).
 2. Πρωτότυπο πιστοποιητικό καταλληλότητας του οχήματος ή αμαξώματος (όπου απαιτείται χρήση οχήματος).
 3. Πρωτότυπο Πιστοποιητικό επιθεώρησης ηλεκτρικής εγκατάστασης από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας EMS.
 4. Πρωτότυπο πιστοποιητικό καταλληλότητας από την Αρμόδια Αρχή για τη χρήση υγραερίου
 5. Υγειονομικό Πιστοποιητικό της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Κράτους.
 6. Λευκό Ποινικό Μητρώο.

 

Η αίτηση βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου, στην κατηγορία “Αιτήσεις”. Εναλλακτικά, πατήστε τον σύνδεσμο που ακολουθεί:

https://geroskipou.org.cy/documents/%ce%b1%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ac%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bb%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b4%ce%b9%ce%bf%cf%80%cf%8e%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7%cf%82/

Υπογραφή Συμβολαίων για την Κατασκευή του Κυκλικού Κόμβου του Βόρειου Παρακαμπτήριου Δρόμου Γεροσκήπου

Υπογράφτηκαν σήμερα, Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022, στο Δημαρχείο Γεροσκήπου, μεταξύ του Τμήματος Δημοσίων Έργων και του επιτυχόντα προσφοροδότη «Πέτρος Σ. Χαραλαμπίδης & Α/φοί Λτδ», τα συμβόλαια για την κατασκευή του Κυκλικού Κόμβου του Βόρειου Παρακαμπτήριου Δρόμου Γεροσκήπου επί της οδού Κινύρα, η οποία με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γεροσκήπου μετονομάζεται σε οδό Μιχάλη Παυλίδη.

Η υπογραφή των συμβολαίων έγινε στην παρουσία του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννη Καρούσου.

Το κόστος του έργου, βάσει της κατακυρωθείσας προσφοράς, ανέρχεται στα €1.899,204, ενώ η κατασκευή του θα ολοκληρωθεί σε δώδεκα(12) μήνες.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΡ. 1/2022 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

 

Ο Δήμος Γεροσκήπου δέχεται δηλώσεις ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών Νομικού Συμβούλου για την περίοδο 01/03/2022 μέχρι 01/03/2024, με δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου από την αναθέτουσα αρχή για επιπρόσθετη περίοδο δύο (2) ετών νοουμένου ότι οι δυο συμβαλλόμενοι αποδέχονται.

Τα απαιτούμενα προσόντα, όροι και προϋποθέσεις, καθώς και άλλες σχετικές πληροφορίες καθορίζονται σε ειδικό έντυπο του Δήμου, το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν από την ιστοσελίδα του Δήμου και/ή από το Αρχείο του Δήμου (Δημοτικό Μέγαρο) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι δηλώσεις ενδιαφέροντος πρέπει να απευθύνονται στον Δήμαρχο Γεροσκήπου και πρέπει να υποβληθούν μαζί με τα καθοριζόμενα στην παρούσα απαιτούμενα συνοδευτικά έγγραφα, σε κλειστό φάκελο στον Δήμο Γεροσκήπου το αργότερο μέχρι την 11/02/2022 και ώρα 13.00μ.μ.

Τα έντυπα και οι όροι προσφοράς, βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου, στην κατηγορία “Προσφορές”

https://geroskipou.org.cy/documents/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b4%ce%b7%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7%cf%83-%ce%b5%ce%bd%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%83-%ce%b1%cf%81-1-2022/

 

Υπογραφή Συμβολαίων για την Κατασκευή του Κυκλικού Κόμβου του Βόρειου Παρακαμπτήριου Δρόμου επί της οδού Κινύρα

 

Την ερχόμενη Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 10.00πμ., θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Γεροσκήπου η υπογραφή συμβολαίων, μεταξύ του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και του επιτυχόντα προσφοροδότη «Πέτρος Σ. Χαραλαμπίδης & Α/φοί Λτδ», για την κατασκευή του Κυκλικού Κόμβου του Βόρειου Παρακαμπτήριου Δρόμου επί της οδού Κινύρα.

Η υπογραφή των συμβολαίων θα γίνει στην παρουσία του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννη Καρούσου.

 

 

Announcement

Ο Δήμος Γεροσκήπου, πληροφορεί το κοινό ότι, λόγω εργασιών συντήρησης των αγωγών του Τμήματος Υδάτων, ενδεχομένως σήμερα Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου,  σε κάποιες περιοχές, να παρατηρηθεί διακοπή στην παροχή νερού. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε τους δημότες μας, να μην προβαίνουν σε αλόγιστη χρήση.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 

Geroskipou Municipality

17 Ιανουαρίου 2022

 

 

 

 

Ανακοίνωση Δήμου Γεροσκήπου  για την αυριανή κηδεία του Δημάρχου Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη

Ο Δήμος Γεροσκήπου ανακοινώνει ότι αύριο, 13 Ιανουαρίου 2022, ημέρα της κηδείας του Δημάρχου Μιχάλη Παυλίδη, οι υπηρεσίες του Δήμου θα είναι κλειστές.
Επίσης, το κοινό ενημερώνεται ότι:
• Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, η ώρα 2.00μ.μ.
• Το Δημαρχείο θα είναι ανοικτό μέχρι τις 12 το μεσημέρι για τη λειτουργία του Βιβλίου Συλλυπητηρίων, που έχει ανοιχθεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
• Για τις ανάγκες της προσέλευσής του στην κηδεία, το κοινό μπορεί να χρησιμοποιεί τον χώρο στάθμευσης στο Πάρκο Γλυπτικής και τον χώρο στάθμευσης στο παλαιό Α’ Δημοτικό Σχολείο.
• Παράκληση της οικογένειας είναι όπως, αντί στεφάνων, γίνονται εισφορές προς όφελος του μικρού Λούκα Σταύρου και του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Announcement

Ο Δήμος Γεροσκήπου, παρακαλεί το κοινό που θα παρευρεθεί αύριο Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου, στην κηδεία του τέως Δημάρχου Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη, όπως χρησιμοποιεί τον χώρο στάθμευσης στο Πάρκο Γλυπτικής και όχι περιμετρικά της εκκλησίας ή του Δημοτικού Μεγάρου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 

Βιβλίο Συλλυπητηρίων για τον θάνατο του Δημάρχου Μ. Παυλίδη

Ο Δήμος Γεροσκήπου πληροφορεί το κοινό ότι σήμερα, 12 Ιανουαρίου 2022, έχει ανοιχθεί βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του Δημάρχου Μιχάλη Παυλίδη, στην είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου Γεροσκήπου.

Παράλληλα, λειτουργεί και ηλεκτρονικό βιβλίο συλλυπητηρίων στην ιστοσελίδα του Δήμου Γεροσκήπου, www.geroskipou.org.cy.

Announcement

Announcement

Ο Δήμος Γεροσκήπου με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αδόκητο θάνατο του Δημάρχου Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη.

Ο Μιχάλης Παυλίδης υπηρέτησε με πάθος και ευσυνειδησία την πόλη μας τόσο από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου για 7,5 χρόνια, όσο και, από τη θέση του Δημάρχου για 10 χρόνια (2012-2021), συμβάλλοντας με τη δράση του στην ανάπτυξη και την πρόοδο της Γεροσκήπου. Πριν από την εκλογή του στο Δημαρχιακό αξίωμα είχε αναπτύξει πλούσια κοινωφελή δράση, υπηρετώντας ως Πρόεδρος ή μέλος Διοικητικών Οργάνων Σωματείων του Αθλητισμού και του Πολιτισμού. Χαρακτηριζόταν από ήθος, ειλικρίνεια και εντιμότητα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίαση του τήρησε μονόλεπτη σιγή εις μνήμην του και αποφάσισε όπως :
– Κηρυχθεί τριήμερο πένθος
– Οι σημαίες στα γραφεία του Δήμου κυματίζουν μεσίστιες
– Η κηδεία τελεστεί με δημοτική δαπάνη
– Το Δημοτικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Δήμου παραστούν στην κηδεία
– Ανοιχθεί βιβλίο συλλυπητηρίων

Περαιτέρω αποφασίστηκε ως ένδειξη τιμής προς τον Δήμαρχο Μιχάλη Παυλίδη σε προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να μελετηθούν προτάσεις για ανάδειξη της συμβολής και του έργου του εκλιπόντος

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του

Υπέρ του Δήμου Γεροσκήπου, η απόφαση του Ε.Δ για τις κακοτεχνίες του ΣΑΠΑ

Ο Δήμος Γεροσκήπου, ανακοινώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η εκδίκαση της νομικής αγωγής εναντίον του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου για τις ζημιές που υπέστη το μεγαλύτερο τμήμα του οδικού δικτύου της Γεροσκήπου, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών του αποχετευτικού συστήματος.

Με βάση την απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το ΣΑΠΑ πρέπει να καταβάλει στον Δήμο Γεροσκήπου, ποσό πέραν του €1.500.000, πλέον δικηγορικά έξοδα.

Τον Δήμο Γεροσκήπου, εκπροσώπησε το δικηγορικό γραφείο Ιωάννης Παπαζαχαρία.

 

 

Back to top
en_USEnglish