News

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Αρ. 2/2020 – ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ  ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ  

Ο Δήμος Γεροσκήπου διενεργεί διαγωνισμό με συνοπτική διαδικασία και με κριτήριο ανάθεσης την χαμηλότερη  τιμή,  για την ετήσια συντήρηση των μηχανολογικών εγκαταστάσεων και σωστής λειτουργίας  του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου Γεροσκήπου και του σιντριβανιού στην πλατεία Γεροσκήπου. Η προσφορά είναι για περίοδο ενός έτους και δύναται κατά την απόλυτο κρίση του Δήμου Γεροσκήπου να ισχύσει  για ένα ακόμη έτος   με τους ίδιους όρους.

Οι προσφορές  θα πρέπει να συνάδουν πλήρως με τους  όρους  που καθορίζονται στα έγγραφα Προσφορών.

Τα έγγραφα της προσφοράς είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Γεροσκήπου, στην κατηγορία “Προσφορές”.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο Δήμο Γεροσκήπου στα τηλέφωνα 26 962324,  Τηλεομοιότυπο 26 961247.

Οι προσφορές, πρέπει να είναι σφραγισμένες και να κατατίθενται στο κιβώτιο προσφορών του Δήμου Γεροσκήπου μέχρι την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου  2020 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

 

 

 

 

 

 

 

Προκήρυξη προσφοράς για την καντίνα του Κολυμβητηρίου (01/2020)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1/2020

«Επιλογή Προμηθευτή για παραχώρηση άδειας χρήσης και εκμετάλλευσης καντίνας  στο Δημοτικό Κολυμβητήριο  Γεροσκήπου»

 

Ο Δήμος Γεροσκήπου ζητεί προσφορές με συνοπτικές διαδικασίες, για επιλογή Προμηθευτή για παραχώρηση άδειας χρήσης και εκμετάλλευσης καντίνας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Γεροσκήπου.

Τα έγγραφα της προσφοράς είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Γεροσκήπου, στην κατηγορία «Προσφορές».

Οι προσφορές, πρέπει να είναι σφραγισμένες και να κατατίθενται στο κιβώτιο προσφορών του Δήμου Γεροσκήπου μέχρι την Παρασκευή 24  Ιανουαρίου 2020, στις 12:00μ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ

Ανακοίνωση προγραμματισμού εικαστικών εκθέσεων στην γκαλερί ΑΠΟΘΗΚΗ 2020

 Ο Δήμος Γεροσκήπου, στα πλαίσια της πολιτιστικής του δραστηριότητας δέχεται προτάσεις από εικαστικούς καλλιτέχνες ή/και από οργανωμένα πολιτιστικά σύνολα για παρουσίαση ατομικών ή και ομαδικών εκθέσεων στον χώρο της Δημοτικής γκαλερί «η Αποθήκη» .

Το κάλεσμα αυτό απευθύνεται προς όλους τους καλλιτέχνες  που δραστηριοποιούνται στον χώρο των εικαστικών τεχνών (ζωγραφική, φωτογραφία, γλυπτική, εγκαταστάσεις, βίντεο κτλ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την πρόταση τους ή/και να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες  στην ηλεκτρονική διεύθυνση   [email protected]  ή στο τηλέφωνο 99478162.

Απαιτούμενα έγγραφα για υποβολή πρότασης :

-περιγραφή έκθεσης/σκεπτικό

-βιογραφικό καλλιτέχνη/καλλιτεχνών

-προηγούμενες δράσεις (σε περίπτωση ομάδας ή σωματείου)

-Δείγματα έργων σε μορφή JPEG ή PDF

 -επιθυμητός μήνας υλοποίησης της έκθεσης.

Ο χώρος της γκαλερί θα παραχωρείτε για τις επιλεγμένες εκθέσεις δωρεάν από τον Δήμο Γεροσκήπου. Επίσης ο δήμος θα διοργανώνει τα εγκαίνια της κάθε έκθεσης, θα προσφέρει τεχνική βοήθεια στους καλλιτέχνες και θα γίνεται η ανάλογη διαφήμιση.

Προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος 29/02/2020.

Ανακοίνωση

Η “Πετρίδειος” Δημοτική Βιβλιοθήκη θα παραμείνει κλειστή την Τρίτη 07/01/2020 μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής 10/01/2020. Ως εκ τούτου,  τα μέλη που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, παρακαλούνται όπως απευθυνθούν στο Αρχείο ή την Πολιτιστική Υπηρεσία του Δήμου Γεροσκήπου, εντός του Δημοτικού Μεγάρου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

 

 

Υπεγράφησαν τα συμβόλαια για το Ιατρικό Κέντρο

Ο Δήμος Γεροσκήπου υπέγραψε στις 20/12/2019, το συμβόλαιο με την εταιρεία SM & S BUILD OPTIONS LTD στην οποία κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός του Δήμου Γεροσκήπου με αρ.19/2019 με θέμα Ανέγερση Περιφερειακού Ιατρικού Κέντρου στη Γεροσκήπου για το ποσό των €1,796.544 πλέον ΦΠΑ.

Το Ιατρικό Κέντρο θα φέρει την ονομασία Χριστόφορος Νεοφύτου Χ Λαμπρή σε ένδειξη εκτίμησης της δωρεάς του εν λόγω ακινήτου.

 

   

Ανακοίνωση

Ο Δήμος Γεροσκήπου ανακοινώνει ότι οι Υπηρεσίες του θα παραμείνουν κλειστές την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019 (παραμονή Πρωτοχρονιάς), την Πρωτοχρονιά και τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020, εορτή των Θεοφανίων.

Η υπηρεσία αποκομιδής σκυβάλων, θα λειτουργήσει κανονικά την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Γεροσκήπου πληροφορεί τους δημότες του ότι τα συνεργεία αποκομιδής σκυβάλων δεν θα εργαστούν την Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2020 (Πρωτοχρονιά). Ως εκ τούτου, η αποκομιδή σκυβάλων θα διεκπεραιωθεί την Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019.

Ανακοίνωση

Ο Δήμος Γεροσκήπου πληροφορεί τους Δημότες του ότι τα συνεργεία αποκομιδής των σκυβάλων δεν θα εργαστούν την Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2019 (ημέρα των Χριστουγέννων) και ως εκ τούτου, η αποκομιδή των σκυβάλων θα γίνει την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019.

 

Από Δήμο Γεροσκήπου

Back to top