Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ανακοίνωση – Μεταρρύθμιση Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Λειτουργία Οικονομικών Τμημάτων

Δήμος Ανατολικής Πάφου

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Μεταρρύθμιση Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Λειτουργία Οικονομικών Τμημάτων του Δήμου Γεροσκήπου και των Κοινοτήτων Κονιών, Τίμης, Αγ. Μαρινούδας και Αχέλειας.

 

Σύμφωνα με το νέο πλαίσιο λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το οποίο τίθεται σε εφαρμογή την 1ην Ιουλίου 2024 και με βάση τις πρόνοιες του Περί Δήμων Νόμου, ιδρύθηκε ο Δήμος Ανατολικής Πάφου, με έδρα την Γεροσκήπου. Ο Δήμος Ανατολικής Πάφου αποτελείται από τον Δήμο Γεροσκήπου και τις Κοινότητες Κονιών, Τίμης, Αγίας Μαρινούδας και Αχέλειας, που στο εξής θα αναφέρονται ως τα Διαμερίσματα του νέου Δήμου.

Για το σκοπό αυτό, αλλά και για την ομαλή μετάβαση στον Δήμο Ανατολικής Πάφου, πληροφορείται το κοινό ότι η τελευταία ημέρα λειτουργίας των Οικονομικών Τμημάτων για την εξυπηρέτηση του (εισπράξεις, πληρωμές προς τρίτους, ενστάσεις, έκδοση αδειών ποτού, καπνού, σκύλων, επαγγελματικών υποστατικών) καθώς και της ηλεκτρονικής πληρωμής μέσω της υπηρεσίας JCC, έχει οριστεί η 27η Ιουνίου 2024.

Η εξυπηρέτηση του κοινού καθώς και οι πληρωμές στα ταμεία, θα επαναλειτουργήσουν κανονικά από την Πέμπτη 04/07/2024. Ο Δήμος Ανατολικής Πάφου θα εξυπηρετεί το κοινό στα ταμεία των διαμερισμάτων της Γεροσκήπου, των Κονιών, Τίμης και Αγίας Μαρινούδας στα υφιστάμενα γραφεία τους.Για το διαμέρισμα Αχέλειας, το κοινό θα εξυπηρετείται στα γραφεία του Διαμερίσματος Γεροσκήπου.

Όλες οι φορολογίες και τέλη που έχουν ήδη τιμολογηθεί από τον Δήμο και τις Κοινότητες θα εξοφλούνται κανονικά από την Πέμπτη 04/07/2024 στα κατά τόπους γραφεία των Διαμερισμάτων του Δήμου Ανατολικής Πάφου.Για τιμολόγια με ημερομηνία λήξης μέχρι την 30/06/2024 δίδεται παράταση στην ημερομηνία τελικής εξόφλησης μέχρι την 31/07/2024.

Ο Δήμος Ανατολικής Πάφου, θα συνεχίσει να ενημερώνει το κοινό για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την μεταρρύθμιση με στόχο την διευκόλυνση και άμεση εξυπηρέτηση του.

Απολογούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.

Back to top