Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ενίσχυση Μέτρων για την Ασφάλεια στο Κοιμητήριο του Δήμου Γεροσκήπου


Ο Δήμος Γεροσκήπου αντιμετωπίζοντας με σοβαρότητα το πρόβλημα των κλοπών στο Δημοτικό Κοιμητήριο, έχει λάβει περαιτέρω μέτρα για την προστασία της ασφάλειας του χώρου.
Συγκεκριμένα, έχει προβεί στα εξής:
Ενίσχυση της Περίφραξης: Ολοκληρώθηκε η ενίσχυση της περίφραξης του κοιμητηρίου, με στόχο τον περιορισμό των παράνομων ενεργειών στον χώρο.
Ενίσχυση του Φωτισμού: Πραγματοποιήθηκε ενίσχυση του φωτισμού σε σημεία ειδικής σημασίας, κυρίως στις εισόδους του κοιμητηρίου, προκειμένου να αποτραπούν περιστατικά ανεπιθύμητων εισβολών κατά τις νυχτερινές ώρες.
Εφαρμογή Ωραρίου: Επιβλήθηκε ωράριο λειτουργίας καθημερινά από τις 06:30 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ.
Παράλληλα, έχει γίνει αίτημα για πιο συχνές περιπολίες από την αστυνομία για την άμεση αντιμετώπιση κάθε ενδεχόμενης παραβίασης της ασφάλειας.
Σχετικά με την εγκατάσταση συστήματος παρακολούθησης, ενημερώνουμε το κοινό ότι ο Δήμος είχε υποβάλει δύο αιτήσεις για εξασφάλιση άδειας τοποθέτησης κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στο παρελθόν, οι οποίες δεν έλαβαν θετική απάντηση. Ωστόσο, οι προσπάθειες σχετικά με αυτό το θέμα συνεχίζονται και σύντομα αναμένουμε ότι θα λάβουμε την απαιτούμενη έγκριση.

Back to top