Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Προκήρυξη προσφοράς με αρ. 20/2024 και θέμα Καθαρισμός τεμαχίων γης από άγρια βλάστηση

Προκήρυξη προσφοράς με αρ. 20/2024 και θέμα
Καθαρισμός τεμαχίων γης από άγρια βλάστηση.
Ο Δήμος Γεροσκήπου και η Κοινότητα Κονιών ζητούν προσφορές για τον καθαρισμό με ειδικό μηχάνημα, άγριας βλάστησης σε τεμάχια γης εντός των διοικητικών τους ορίων.
Οι προσφορές πρέπει να είναι σε κλειστό φάκελο, να γράφουν στην εξωτερική πλευρά του φακέλου «Προσφορά αρ. 20/2024 για καθαρισμό τεμαχίων γης από άγρια βλάστηση» και να τοποθετηθούν στο κιβώτιο προσφορών του Δήμου το αργότερο μέχρι τη 1:00 μ.μ της Δευτέρας 08 Απριλίου 2024.
Οι προσφοροδότες πέραν από την τιμή που θα καθορίσουν για κάθε οικόπεδο, θα πρέπει να προχωρήσουν στον καθαρισμό ενός οικοπέδου προς ικανοποίηση των Αρμόδιων Λειτουργών του Δήμου Γεροσκήπου για την αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα του μηχανήματος τους.
Η τιμή που θα καθορίζεται στην προσφορά θα περιλαμβάνει και τον καθαρισμό στους όχτους γύρω από τα οικόπεδα καθώς και τον τεμαχισμό μικρής ποσότητας κλαδεμάτων που πιθανόν να βρίσκεται εντός των οικοπέδων.
Η κάθε Τοπική Αρχή φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων της για τις εργασίες που γίνονται για λογαριασμό της.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ αποτείνεστε στην Υγειονομική Υπηρεσία του Δήμου Γεροσκήπου στα τηλέφωνα, 26961400 και 26960863.
Back to top